Tule meille töihin

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja ihmisläheinen työ maaseudun rauhassa? Kotipetäjä on yksi Rovaniemen seudun vanhimmista yksityisistä asumispalveluiden tarjoajista.

Kun haluat tulla tekemään merkityksellistä työtä, lähetä avoin hakemus Kotipetäjään. Tarjoamme työmahdollisuuksia sekä kokeneille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille että opiskelijoille. Kotipetäjässä panostetaan työilmapiirin mukavuuteen ja työtä tekevien viihtyvyyteen, sillä hyvinvoivista työntekijöistä on eniten apua myös palvelukodin asukkaille. Jos sinä haluat kohdata asiakkaan yksilöllisesti ja suurella sydämellä, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää. 

Arvostan täällä eniten oikeudenmukaisuutta jokaista työntekijää ja asukasta kohtaan. Työssä viihtymisen kannalta tärkeää on myös se tuki, minkä päivittäiseen työhön saa.”

Henna Kulmala, Lähihoitaja / Ohjaaja

 

Kotipetäjä työpaikkana

Tervetuloa mukaan kokeneeseen tiimiin

Haluatko mukaan kokeneeseen tiimiin, jossa vallitsee hyvä tekemisen meininki? Sellainen löytyy Kotipetäjästä – asumisyksiköstä, jossa asiakkaat kohdataan yksilöinä ja siten kuin itse haluaisimme tulla kohdatuksi.

  • Pääset mukaan kokeneeseen tiimiin
  • Kiireetöntä ja asiakaslähtöistä ohjaustyötä
  • Saat mahdollisuuden kehittää työkulttuuria

Hyvä työilmapiiri on kaiken A ja O

Kotipetäjässä arvostetaan hyvää työilmapiiriä. Työnantajana Kotipetäjä on joustava; saat muun muassa mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi. Tämän lisäksi tarjoamme työntekijöille monenlaisia työsuhde-etuja.

  • Panostamme hyvään työilmapiiriin
  • Mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin
  • Hyvät työsuhde-edut

Avoimet hakemukset

Haluatko mukaan tekevään tiimiin? Jätä avoin hakemus nyt osoitteeseen info@kotipetäjä.fi tai täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.